Bufety ciepłe / Pasta i pierogi
 
Kopytka z masłem (280 g)

 
 
Penne z sosem pomidorowym (280 g)

Makaron rureczki z aromatycznym sosem pomidorowym i dodatkiem sera parmezan oraz pachnącej bazylii.

 
 
Pierogi ruskie (10 szt.)

 
 
Pierogi z kapustą i grzybami (10 szt.)
 
 
Pierogi z mięsem (10 szt.)
 
 
Pierogi z owocami (10 szt.)

 
 
Pierogi ze szpinakiem (10 szt.)

 
 
Spaghetti po bolońsku (300 g)

Coś dla smakoszy kuchni włoskiej. Makaron spaghetti polany sosem bolońskim
z dodatkiem sera parmezan i świeżej bazylii.

 
 
Tagliatelle ze szpinakiem i serem feta (300 g)

Barwna kompozycja makaronu wstążki z sosem szpinakowym, udekorowana kawałkami sera feta i pomidorkiem koktajlowym.

 
Grupa Michalscy: Centrum Reduta | Cukiernia Michlascy | Catering Michalscy