Bufety zimne / Przekąski koktailowe i półmiski dekorowane
 
Babeczka mini z pomidorkiem koktajlowym

Kruche ciasto wypełnione pastą zwieńczone pomidorkiem koktajlowym, cebulką marynowaną i pachnącą natką pietruszki.

 
 
Babeczka na ostro z farszem jajecznym

Babeczka z kruchego ciasta faszerowana nadzieniem jajecznym z dodatkami świeżych warzyw: rzodkiewki, kolorowej papryki, ogórka i zielonych oliwek. Apetyczna całość doprawiona pachnącym koperkiem.

 
 
Babeczka na ostro z farszem ogórkowo-serowym

Pikantna przekąska na imprezy firmowe i rodzinne. Na kruchym cieście, z farszem ogórkowo-serowym przyozdobiona kolorowymi dodatkami: czarną oliwką, ogórkiem konserwowym, marchewką i kilkoma rodzajami papryki.

 
 
Babeczka na ostro z farszem z tuńczyka

Kruche ciasto w postaci babeczki nadziane farszem rybnym, udekorowane marynowaną pieczarką, konserwowym ogórkiem, wyrazistym kawiorem, kolorową papryką i natką pachnącej pietruszki. Doskonała przekąska.

 
 
Frykadelki mięsne z kurką marynowaną

Apetyczne kuleczki mięsa wieprzowego mielonego z kurką marynowaną w postaci koreczka.

 
 
Galaretka drobiowa (90 g)
Galaretka drobiowa (90 g)

Coś na imprezy zakrapiane - galaretki z kawałkami kurczaka i plasterkami gotowanej marchewki, jajka oraz zielonym groszkiem i konserwową kukurydzą.

 
 
Galaretka wieprzowa (90 g)
Galaretka wieprzowa (90 g)

Mięso wieprzowe w galaretce z jajkiem, marchewką, zielonym groszkiem i kukurydzą, ozdobione pachnącą pietruszką - pyszny kąsek!

 
 
Koktajl warzywny w pucharku (200 g)

Efektowny pucharek z ułożonymi na przemian warstwami rzodkiewki, puszystego serka białego i świeżego ogórka. Orzeźwiająca przekąska szczególnie w gorące dni.

 
 
Koktajl warzywny z łososiem

Puchar śniadaniowy - układany warstwami ser biały z przyprawami, łosoś wędzony, rzodkiew, ogórek - dekorowany pomidorem i szczypiorkiem.

 
 
Koreczki serowe

Pumpernikiel z żółtym serem i pachnącym pomidorkiem koktajlowym.

 
 
Koreczki śledziowe

Połączenie ciemnego pieczywa z śledziem po góralsku i kawałkami żółtego sera oraz barwnych dodatków warzywnych tworzący zgrabny i smaczny koreczek.

 
 
Koreczki z łososiem

Koreczek z pysznego łososia wędzonego, na ciemnym pieczywie, z żółtym serem, marchewką, ogórkiem konserwowym i cebulką.

 
 
Koreczki z salami

Efektowne koreczki na bazie pumpernikla z salami i dodatkiem kolorowej papryki, oliwki,
serka żółtego, ogórka konserwowego i cebulki – doskonała przekąska na bankietach
i innych imprezach.

 
 
Koreczki z szynką

Kompozycja szynki, ciemnego pieczywa, żółtego sera i całej gamy warzywnych przysmaków
- tworzy apetyczną przekąskę.

 
 
Kulki serowo-orzechowe

Pyszna kuleczka serowa z twarogu i serka topionego wymieszanego z orzechami włoskimi.

 
 
Kulki serowo-paprykowe
Kulki serowo-paprykowe

Czerwona kuleczka z serka twarogowego zmieszanego z żółtym serem i słodką papryką.

 
 
Kulki serowo-ziołowe

Pachnąca wonnymi ziołami kuleczka z serka twarogowego i żółtego sera.

 
 
Mini ptyś z nadzieniem orzechowo- ziołowym

Lekka przekąska z ciasta ptysiowego faszerowanego pastą ziołową z kawałkami orzecha włoskiego z dekoracją z papryki i pietruszki.

 
 
Polędwiczka z jajkiem i kawiorem

Na glazurowanej polędwiczce połówka jajka z majonezem i szczypiorkiem z dodatkiem kawioru.

 
 
Półmisek przekąsek specjalnych

Ruloniki szynki, frykadelki z kurką marynowaną, papryka faszerowana fetą, koreczki serowe, oliwki – przekąski - 30 szt.

 
 
Półmisek wędlin i mięs pieczonych z dekoracją (100 g)

Minimalne zamówienie: 1 kg.

 
 
Półmisek wędlin z dekoracją (100 g)
Półmisek wędlin z dekoracją (100 g)

Minimalne zamówienie: 1 kg.

 
 
Półmiski mięs pieczonych z dekoracją (100 g)

Minimalne zamówienie: 1 kg.

 
 
Przekąska z ciasta francuskiego z pastą szczypiorkową

Ciasto francuskie z zieloną pastą twarogową, pachnące szczypiorkiem.

 
 
Przekąska z ciasta francuskiego z pastą szynkową

Delikatne ciasto francuskie z nadzieniem z serka białego i miksowanej szynki.

 
 
Szynka faszerowana musem serowym

Szynka gotowana w glazurze z nadzieniem z delikatnego musu serowego i kolorową dekoracją z warzyw.

 
 
Szynka faszerowana szparagą

Coś dla smakoszy. Szynka konserwowa nadziewana szparagą z dodatkiem świeżego ogórka i pomidora koktajlowego – całość w polewie żelowej, tworzy elegancką kompozycję na stole.

 
 
Tartinka wegetariańska
Tartinka wegetariańska

Kolorowa tartinka na różne okazje, zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Na chrupiącej bagietce świeży liść sałaty z barwnymi dodatkami w postaci plasterka pomidora, rzodkiewki, ogórka, papryki, jajka, czarnej oliwki i odrobiny białego serka.

 
 
Tartinka z łososiem

Bankietowa kanapka z delikatnej bagietki podawana z wędzonym łososiem, koperkiem, musem serowym i warzywami.

 
 
Tartinka z salami

Rozpływająca się w ustach tartinka z białego pieczywa z fantazyjnie ułożonymi plasterkami salami, wzbogacona kolorowymi dodatkami z świeżych warzyw: sałatą, pomidorem, rzodkiewką, papryką. Dopełnieniem smaku marynowana pieczarka i jajko.

 
 
Tartinka z serem pleśniowym

Przekąska dla smakoszy serów pleśniowych. Na bazie bagietki barwna kompozycja sera
pleśniowego z listkiem sałaty, plasterkiem pomarańczy i kawałkami czarnej oliwki,
papryki i orzecha włoskiego.

 
 
Tartinka z szynką

Coś dla zwolenników tradycyjnych wędlin. Kromeczka bagietki z gotowaną szynką udekorowaną smakowitymi dodatkami ze świeżych i konserwowych warzyw, z odrobiną białego serka.

 
 
Tartinka z tuńczykiem

Doskonała przekąska na przyjęcia z różnych okazji. Pachnąca bagietka z tuńczykiem, udekorowana rzodkiewką, konserwowym ogórkiem, marynowaną pieczarką, kolorową papryką i kawiorem.

 
 
Tuńczyk w brzoskwini

Złocista brzoskwinia z syropu faszerowana pastą z tuńczyka z pietruszką.

 
Grupa Michalscy: Centrum Reduta | Cukiernia Michlascy | Catering Michalscy